Online Nascholingen in de Geboortezorg

Faem verloskunde verzorgt online nascholingen in de geboortezorg.

Verdiepende cursus voor artsen

Wij bieden startende artsen die werkzaam zijn op de verloskamers een online cursus van één jaar. Middels (medisch inhoudelijke) webinars, online intervisie en persoonlijke begeleiding, geven we jonge dokters meer kennis en zelfvertrouwen en ondersteunen wij hen aan het begin van hun carrière.

Vanaf september 2024 gaan we van start met een geheel vernieuwde versie van deze cursus. Wil je voor die tijd nog meedoen? Meld je dan vóór 1 februari 2024 aan en profiteer van de nieuwjaarsactie.

Online Masterclasses 

Uit verschillende beroepsgroepen kregen wij de vraag waarom onze cursus alleen voor artsen was, om die reden hebben wij in de zomer van 2023 besloten om te gaan uitbreiden.

Wij bieden daarom online Masterclasses aan voor alle professionals in de geboortezorg. Uiteenlopende onderwerpen komen aan bod, waarbij experts op het gebied meer vertellen over hun ervaring en expertise. Houd de website of onze social media in de gaten voor het actuele aanbod.

Online intervisie 

Als je werkzaam bent in de verloskunde kan er veel op je afkomen en je kunt heftige situaties meemaken. Het is gebleken dat veel zorgprofessionals behoefte hebben aan en baat hebben bij het bespreekbaar maken van professionele situaties. Intervisie is hiervoor bij uitstek geschikt.

Daarom bieden wij vanaf 2024 online Intervisie aan voor professionals in de geboortezorg. We starten met groepen specifiek voor verloskundigen. Kijk op de Intervisie pagina voor beschikbare groepen en data.